IT's what we do! Living of one's hobbies

Hvad betyder DNS?

af Walther H. Diechmann


Offentliggjort mandag d. 3. marts 2014


DNS - eller Domain Name System - er kort fortalt en telefonbog men ikke i traditionel forstand, hvor man med et navn kan slå et telefonnummer op og bruge det til at ringe til vedkommende.

Og så alligevel - for selv om bogen ikke indeholder navne på hverken personer eller virksomheder, så fungerer det alligevel næsten som en almindelig telefonbog; navnene er blot navne på maskiner, og numrene, de numre maskinerne er kendt på Internettet under!

TL;DR; DNS er en telefonbog der oversætter Internet 'navne' til IP adresser :)

læs mere

Dodging the NoMethodError on ConnectionAdapters

af Walther H. Diechmann


Offentliggjort torsdag d. 28. november 2013 ('denglish' only)


Rails 3.2 has served us just fine, thank you – but we were eager to load (sorry, couldn't resist it) the new Rails 4.0 and I must confess that I'm convinced! 4.0 has its fair share of newness but all in all it is a very polished experience, hands down!

This article is not streaming cheers though; it is how to dodge the NoMethodError on ActiveRecord::ConnectionAdapters::ClosedTransaction

TL;DR; use Threads :)

read on

En ny hjemmeside med Bootstrap 3

af Walther H. Diechmann


Offentliggjort fredag d. 11. oktober 2013Vi har brugt Bootstrap layout biblioteket i lidt mere end 2 år, men det er nok lidt med os, som med skomagerens børn – vi er de sidste, der får nye sko

Denne artikel beskriver hvordan du kommer fra en hjemmeside i ét open-source CMS til et andet – i vort tilfælde fra Joomla til Sinatra.

Læs mere

Søg (i bloggen)

Populære Kategorier

Ansvar

De enkelte artikler i bloggen står helt for skribentens egen regning som privat person, hvor det ikke udtrykkeligt fremgår at, at holdninger/meninger/beskrivelser er ALCO's officielle stillingtagen.


Copyright © ALCO Company 25-09-2017


Åbningstider:

mandag-fredag 08:00 - 16:00

(principielt kan du ringe til os døgnet rundt, men efter kl 16 på hverdage, og i weekenden/helligdage er det dyrere)


ALCO Company
Åbrinken 28
7700 Thisted
+45 9791 1470
+45 9791 1471
sales@alco.dk