Produkter | Tjenesteydelser IT's what we do

Alle virksomheder har én eller nogle ganske få produkter/tjenesteydelser der understreger deres berettigelse; Novo's diabetes pen, McDonald's Big Mac og Philips' barbermaskine.

Vi har også et produkt, som andre IT leverandører har svært ved at kopiere! Det er håndværket! Det er ikke forskning på højt plan eller en massefremstillet dippedut – det er evnen til at skille og samle forskellige, svært forenlige teknologier.

Og det bedste er at vi kun tager

De produkter du med fordel kan købe af os er:

 • BB - BærbarBackup
 • Mailcleaner
 • Access Punkter (wi-fi)
 • Omstillingsanlæg
 • Proxy
 • Firewall
 • Posthus

Igennem en hel arbejdsdag kommer du omkring mange dokumenter - og enten har du ikke tid eller også får du det bare ikke gjort - - taget backup!!

Vi har en løsning til dig! Den er hverken kompliceret eller særlig dyr!

For én krone om dagen kan du trygt tage din bærbare med i byen - og være sikker på at dine dokumenter og filer ikke bliver væk eller går tabt, hvis uheldet skulle være ude (som i at computeren bliver stjålet eller at 'nogen kommer til' at slette lidt for meget)

Skal du bruge mere plads – måske endda meget mere plads – end de 250MB der er inkl i prisen for softwaren, opsætningen og tjenesten, så læs hele produktbladet her

Du bruger med 99,99% garanti DNS - hver dag!!

Skal du have en hjemmeside, en mailserver, en terminalserver eller en anden tjeneste kørende på dit lokalnet, som andre skal kunne komme til - så er DNS den rigtige løsning!

Du kan passe det selv på andre løsninger - hos os får du det passet og vi hjælper dig med at fejlsøge, når det ikke fungerer - læs mere om DNS her

For 2,50 krone om dagen får du alle de navne opslag i DNS, du har brug for. Du skriver eller ringer blot til os - så opretter vi opslaget for dig.

En mailcleaner sørger for at din indbakke ikke bliver fyldt med fuldkommen irrelevante emails – noget vi desværre ser alt for ofte! Vi kører en hård politik – for hård vil nogen sige – men vi mener at en nul-tolerance på dette punkt er det billigste i længden; for dig virksomhed såvel som dine kunder/leverandører!

Tjenesten fungerer sammen med et posthus men kan også sagtens kobles sammen med en mailserver opstillet internt i din virksomhed. Har du et posthus hos os får du scanningen gratis!

Vores målsætning med mailcleaner er at sikre den bedst opnåelige kvalitet i den mængde af emails, der når din indbakke. Derfor tager vi gerne "slagsmålene" med dine kunder og andre samarbejdsparter - læs her hvad vi slås for - der sender emails til dig! I 99% af tilfældene skal de have deres email systemer strammet op – og det er en gevinst for jer begge! I den sidste procent af tilfældene skal vi rette i vores systemer, og det gør vi gerne; for vi vil nemlig tilbyde den bedste email løsning!

Prisen er 25,00 / mdr pr postkasse ekskl moms – eller 500,00/mdr ekskl moms for alle postkasser i dit domæne (feks. sommersko.dk).

Trådløse netværk bliver mere og mere en del af din hverdag – derhjemme, på kontoret, i bussen; selv i fly kan du i dag i mange tilfælde bruge Internettet via et trådløst access punkt (AP)

For at trådløse netværk fungerer optimalt, skal de konfigureres til det miljø, hvor de bliver anvendt, og i forhold til hinanden. Og så skal der være nogen, som passer netværket og sørger for at det bliver opdateret med nye versioner af softwaren.

Vi bruger meget tid på at passe netværk i forvejen, så hvorfor ikke vælge os til at passe dit trådløse netværk også? Læs om vore AP'er her

Telefonen er et uundværligt værktøj for de fleste i dag. Det har tele-operatørerne forstået til fulde. Resultatet kender vi; priserne på omstillingsanlæg og telefon tjenester er i bedste fald rimelige, i værste fald exorbitante :)

Det kan vi godt gøre bedre! Især hvis du gerne vil bruge din telefon aktivt, og definitivt, hvis du har idéer til tjenester, som kan gøre det nemmere for dig at drive din virksomhed.

Selvbetjeninger, auto-svar, SMS tjenester, voice-mails dannet på baggrund af selvbetjeninger - prøv os!

Prisen for ét tlf nummer er 30,00 / mdr ekskl. moms – eller med fri trafik til fastnet 90,00 / mdr ekskl moms.

Den centrale betydning Internet har fået i vores hverdag stiller store krav til båndbredden. Den står til gengæld ikke altid mål med udbydernes lovprisninger – men ofte kræver det ikke større båndbredde at få et større udbytte af tjenesterne, blot lidt omtanke.

Vi bruger forskellige værktøjer til at optimere din oplevede båndbredde. En mulighed er at anbringe en proxy i "døren" til dit lokal netværk. Den kan sikre at de mest påkrævede tjenester bliver betjent først; det er trods alt vigtigere at forespørgsler fra kunder kommer igennem før sidevisninger fra Facebook og LinkedIn ;)

Prisen for en proxy er 9.000,00 ekskl moms – installeret og konfigureret og klar til brug på dit lokalnet. Vil du gerne at vi løbende 'passer på den', koster det 100,00 / mdr ekskl moms.

For mange virksomheder har løsningen, på sikringen af deres eget netværk og samtidig adgangen til vitale data, været at flytte disse data "op i skyen" (der er naturligvis også en række andre årsager, men tekniske besværligheder spiller ofte en rolle)

Vores firewall løsning giver dig reelt et alternativ, så du kan spare på udgifterne til cloud-løsninger

Prisen for en firewall er 8.500,00 ekskl moms - installeret og konfigureret og klar til brug på dit lokalnet. Vil du gerne at vi løbende 'passer på den', koster det 100,00 / mdr ekskl moms.

Mange virksomheder brugte for 10-15 år siden en Internet udbyder til at håndtere deres emails, men i takt med at mail servere blev bedre, flyttede virksomhederne denne tjeneste 'ind i huset'.

Vi mener at den bedste løsning er en kombination - læs her hvorfor vi mener det. Brug et "eksternt" posthus til at koordinere mail-kommunikationen og undgå i samme mundfuld de mange 'angreb' mod mailserveren, som vi desværre stadig ser.

Prisen er 500,00/mdr ekskl moms.

Man kan fodre svin med postkasser - så mange løsninger er der på den opgave, på Internettet (Google, Microsoft, Apple, Yahoo, Ebay og mange flere)!

Vores postkasser er nemme at bruge. Du kan bruge dem fra din iPhone, Android telefon, din Microsoft Surface Tablet computer, din bærbare Windows 8, din stationære Mac eller Linux PC - og alt sammen samtidigt!

Du kan bruge postkassen alene, sammen med din familie, I kan deles om én postkasse, eller I kan have hver jeres egen. Du kan bruge den via web (ligesom Google Mail eksempelvis) eller fra programmer som Outlook. Du kan også bruge postkassen som en Exchange postkasse (med kalender) sammen med dine kollegaer.

Du får en postkasse med 250MB dataplads – nok til din indbakke (er din indbakke større, tipser vi, at du gør et eller andet forkert ). Vil du have en større indbakke er det ikke noget problem - så skal du bare have noget mere mail lagerplads, eller gemme posten på din egen computer eller server (hvis du gerne vil spare prisen for den ekstra plads).

Prisen er 25,00/mdr pr postkasse ekskl moms Ekstra mail lagerplads koster 1,00/dag inkl moms pr 5GB.

Web butik?

Går du og tumler med idéer om at starte en web butik - eller udvide din forretning med en on-line mulighed for at købe de produkter og tjenesteydelser, du sælger?

Tag en snak med os om muligheder og risici, praktiske detaljer og hvordan du bedst kommer igang uden at bruge en formue på noget, du hverken ved om er noget for dig i din situation og heller ikke ved om dine kunder vil sætte pris på eller benytte!

Vi bruger en række produkter i vores egne produkter og tjenester, som i deres natur er open source. Først og fremmest operativ systemet i de fleste af vore servere – Linux – der er open source.

IT- og Telestyrelsen udgav i 2008 et hæfte som forklarer open source i flere detaljer.

Der er flere fordele ved at bruge open source; først og fremmest adgangen til kildekoden og dernæst de store communities (brugersammenslutninger) der deles om at løse problemer i brugen af en konkret software/tjenesteydelse.

Der er naturligvis også ulemper; primært manglen på ét bestemt sted at placere ansvaret, når et produkt eller en tjenesteydelse ikke står mål med forventningerne eller måske endda lovprisningerne. Det sker heldigvis sjældent (måske fordi det er så gennemsigtigt, hvordan produktet er skruet sammen)

Her kan du se en liste over nogle af de open source produkter, vi bruger:

Software er ikke kun noget vi (for)bruger! Det er også noget vi deler med andre (dette afsnit er kun på engelsk – fordi produktet reelt henvender sig til brugere over hele verden)

Definition

the i-lection Ballot is the voting system of the 21. century! It will allow you to design any number of voting sessions at a fraction of the cost usually incured by elections.

Design

Designing a system to handle (essentially an unlimited number of) elections in a secure way does face one with a number of issues!

 • keeping votes in escrow
 • avoid any 'peeking' at votes casted
 • securing lines of communication all the way from the voter to the ballot box
 • make sure no device will be able to collect data on the choices made by the individual voter
 • evade hackers and other ill-do'ers
 • offer best chances of fighting off forced hands scenarios...

Read (a lot more) about it here

Creative Commons licens
i-lection ballot system by Walther H Diechmann is licensed under a Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported License.
Based on a work at http://www.alco.dk/i-lection.

De leverandører vi sætter pris på og har valgt at omtale her, er leverandører der har fokus på kvalitet og som leverer produkter, der giver brugeren en enkel og let tilgængelig brugergrænseflade.

IBM/Lenovo

Alle vore servere leveres af IBM, og arbejdspladser og bærbare fra Lenovo – og de tilbud vi giver vore kunder er også baseret på servere, leveret af IBM. Sådan er det.

Lenovo købte for få år siden IBM's PC forretning, og det seneste er (oktober 2013) at Lenovo også har kig på IBM's server forretning.

Lenovo køber IBM's server division eller i hvertfald den nedre ende af den, for 16 mia kroner!
(her i slutningen af januar 2014)

Apple

Når vi nu nævner Apple tænker du måske: Så skal jeg ikke købe noget af dem – så er de for dyre at arbejde sammen med! Det kan vi naturligvis ikke afgøre for dig, men vi nævner Apple fordi vi eksempelvis oplever den samlede omkostning for en bruger af et stykke hardware - eksempelvis en bærbar/laptop – som betydelig lavere, når leverandøren hedder Apple!

Apple skiftede operativ system platform tilbage i årene omkring årtusindskiftet, og med valget af Mach operativ systemet som kerne i OSX blev Apple med et slag i stand til at levere et operativ system, der har dybe rødder i UNIX og samtidig give brugeren en enkel og indbydende og frem for alt hurtig grænseflade oplevelse.

Betyder det så at vi kun vil/kan arbejde med computere fra Apple? Næh - vi bruger langt den overvejende del af vore konsulent timer på udstyr, der ikke står Apple på!

Cisco

Netværksudstyr fra Cisco er mange ting – fra meget store (og meget dyre) firewalls til meget små (og rimeligt prissatte) WiFi access punkter. Det er en fornøjelse at arbejde med produkter, fremstillet af en virksomhed, der om nogen har lagt ryg til Internet!

ALCO

- men lige netop når snakken falder på WiFi access punkter, har vi vores egen serie af access punkter!


Copyright © ALCO Company 25-09-2017


Åbningstider:

mandag-fredag 08:00 - 16:00

(principielt kan du ringe til os døgnet rundt, men efter kl 16 på hverdage, og i weekenden/helligdage er det dyrere)


ALCO Company
Åbrinken 28
7700 Thisted
+45 9791 1470
+45 9791 1471
sales@alco.dk