hvem passer på dem, der passer på dem, der passer på dine data?

Det er en seriøs lang titel! Hele GDPR cirkus’et er en kæmpe udfordring for langt de fleste – både dem, der kan læne sig tilbage og sige: “hus forbi”, og dem, der er tvunget til at tage det meget alvorligt.

Mange virksomheder har valgt at udpege en DPO – en Data Protection Officer – og institutionalisere og formalisere funktionen præcis som de har gjort i årevis med indkøb, salg, generel ledelse, økonomi, osv. Og i lighed med de øvrige ‘officers’ får den her skurk også en TLA (three letter acronym) – er verden ikke fantastisk 😀

Er din virksomhed ikke så stor (endnu) at du finder at du har råd til at have en fastansat DPO, og sidder du i det dilemma, at du på den anden side faktisk reelt har brug for eller måske endda er forpligtet på at have en DPO?

Vi kan måske hjælpe dig!