En mailcleaner sørger for at din indbakke ikke bliver fyldt med fuldkommen irrelevante emails – noget vi desværre ser alt for ofte! Vi kører en hård politik – for hård vil nogen sige – men vi mener at en nul-tolerance på dette punkt er det billigste i længden; for dig virksomhed såvel som dine kunder/leverandører!

Tjenesten fungerer sammen med et posthus men kan også sagtens kobles sammen med en mailserver opstillet internt i din virksomhed. Har du et posthus hos os får du scanningen gratis!

Vores målsætning med mailcleaner er at sikre den bedst opnåelige kvalitet i den mængde af emails, der når din indbakke. Derfor tager vi gerne “slagsmålene” med dine kunder og andre samarbejdsparter – læs her hvad vi slås for – der sender emails til dig! I 99% af tilfældene skal de have deres email systemer strammet op – og det er en gevinst for jer begge! I den sidste procent af tilfældene skal vi rette i vores systemer, og det gør vi gerne; for vi vil nemlig tilbyde den bedste email løsning!

Prisen er 25,00 / mdr pr postkasse ekskl moms – eller 500,00/mdr ekskl moms for alle postkasser i dit domæne (feks. sommersko.dk).