Ja – vi kunne vel sagtens næsten lige så godt have tændt ild i en kæmpe kl 12 raket – lørdag aften! I hvertfald oplevede vi vort længste nedbrud igennem meget lang tid (jeg skal bladre meget langt tilbage i almanakken for at finde et tilsvarende tilfælde).

Strømudfald i hele Nordjylland blev en udfordring ikke blot for os, men desværre også for en række af vore kunder. Ødelagte firewalls og bundkort i servere har indtil videre blot være de mest iøjnefaldende resultater. Meget udstyr har i løbet af ganske få millisekunder taget et tigerspring mod en snarlig udskiftning – men det vil først vise sig i de kommende måneder.

Vi slap nådigt med et driftsstop på “kun” ca 12 timer pga en venlig kollega som lå inde med de stumper, vi akut stod og manglede: tak Michael!

Når det så er sagt, vil vi gerne ønske alle vore kunder et rigtig godt nytår. Vi har tænkt os at gøre en ekstra anstrengelse for at reducere risikoen for en gentagelse. Det vil vi fortælle lidt mere om, når vi har løsningen på plads.