Hvad vi laver?

3-4 bogstav forkortelser

Vi har 20 års (ikke 2 x 10, men faktisk 20 år hver) erfaring med en lang række Internet teknologier, som de fleste virksomheder (og næsten alle private) bruger: firewall, router, switch, Ethernet og WiFi

Næsten lige så længe har vi svaret på spørgsmål omkring HTML, CSS, JavaScript, TCP/IP, UDP, FTP, Finger, whois, DNS, HAM, SPAM, SSL,

I al den tid har vi brugt forskellige operativ systemer; så hvis du mangler hjælp til OSF/1 og Ultrix, AIX, Linux distributioner fra debian, RedHat, Ubuntu, samt naturligvis macOS fra Apple og Windows fra Microsoft (servere og klienter), så er der en god chance for at vi kan hjælpe dig.

Mange hamre at slå med – ikke vores egne allesammen

Vores forretning kan næppe sammenlignes med særligt mange andre i branchen, fordi vi ikke har det som et primært formål at lave en masse overskud! Vi har bestemt et mål om ikke at lave underskud, men det er vigtigt for os at hjælpe vore kunder med at bruge IT – så godt vi kan. Det betyder blandt andet,  at vi nu og da sender kunden videre, takker nej, eller råder kunden fra en påtænkt investering.

Vore bedste produkter?

Netværksdrift

En håndfuld virksomheder og organisationer benytter sig af vore kompetencer til at drive deres netværk, internt såvel som mellem afdelinger, lastbiler og kørende sælgere.

Hosting

Med mere end 20 års erfaring som det, der i starten hed ISP (Internet Service Provider), tilbyder vi gerne hosting af de tjenester, din virksomhed har brug for. I et virtuelt miljø under Microsoft eller VMWare, som Docker containere, eller som fysiske enheder i vort server rum. Det drager en række virksomheder og enkeltpersoner fordel af.

Datasikring

Endnu en håndfuld anvender vores datasikringsfilosofi som værn mod tab af data i produktion, administration og udvikling

Telefonanlæg

Der er plads til flere, men en håndfuld kunder nyder godt af vort telefonanlæg, der er hurtigt installeret, prismæssigt konkurrencedygtigt og så følger vores hjælp og støtte med – helt ud til skift af talebeskeder ved ferier og messebesøg.

Dæklagerstyring

I de sidste 3-4 år har vi udviklet på styring af dæklagre og produktet har efterhånden nået et rigtig fint niveau – iflg brugerne. Det hjælper med overblikket ved opmagasinering af kundernes dæk såvel som de dæk, din virksomhed vælger at ligge på lager med, om det er nye eller let-brugte. Dæklagerstyringen slår kundens registreringsnummer op i Motorkøretøjsregisteret, så du får de rigtige detaljer om den bil, dækkene har siddet på. Prøv det her

Kørselsoptimering

For en kunde har vi bygget et særligt værktøj til at optimere ruten som virksomhedens chauffører skal følge, når de leverer varer ud.