Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

Nyt navn skal samle flere under én fælles betegnelse


Nyt navn dækker over mere end blot tekstbehandling

Microsoft har for nylig ændret navnet på Office 365 til Microsoft 365. Ifølge microsoft.com er Microsoft 365 designet til at hjælpe brugerne med at yde bedre med innovative Office-applikationer, intelligente cloud-tjenester og førsteklasses sikkerhedsfunktioner. Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der inkluderer Office Suite, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Navneændringen er en del af en bredere indsats for at forene alle Microsofts produktivitetsværktøjer under et fælles brand.

En af årsagerne til navneændringen er at afspejle udviklingen af Microsofts produktivitetsværktøjer ud over blot Office-applikationer. Ifølge microsoft.com inkluderer Microsoft 365 Windows 10 og Enterprise Mobility + Security, som ikke er en del af den traditionelle Office Suite. Det nye navn er også beregnet til at formidle, at Microsoft 365 er mere end bare en række applikationer, men en omfattende platform, der inkluderer cloud-tjenester, kunstig intelligens og sikkerhedsfunktioner.

En anden grund til navneændringen er at gøre det lettere for brugerne at forstå de forskellige abonnementsoptioner, der er tilgængelige. Ifølge microsoft.com blev navnet Office 365 ofte forvekslet med Office Suite, hvilket førte til misforståelser om, hvad der var inkluderet i abonnementet. Ved at ændre navnet til Microsoft 365 kan brugerne bedre forstå, at abonnementet inkluderer ikke kun Office-applikationer, men også andre tjenester såsom OneDrive, Skype-minutter og sikkerhedsfunktioner.