Eksperter i hosting

Din foretrukne  hosting partner

Vi har hjulpet virksomheder med drift og optimering af servere siden halvfemserne.

Photo of Happy woman with laptop

Løsningen du leder efter

Vi leverer på både service og kvalitet

Vores fokus er at holde den underliggende infrastruktur kørende, så I ikke oplever driftstop i virksomheden. Vi garanterer en løsning, der er sikker, effektiv og økonomisk forsvarlig. Hvad ønsker du, af dit webhotel?

Tilgængelighed

Ligesom at du skal kunne besvare henvendelser på mail og telefon, er det vigtigt at dine kunder kan tilgå din hjemmeside.

Læs mere

Sikkerhed

SSL certifikater, DDOS sikring, firewalls, få råd og vejledning omkring sikring af din hjemmeside. Læs om hvordan vi sikrer vore kunder.

Læs mere

Økonomisk forsvarlighed

Gennemsigtighed og fair priser mener vi er centrale for et godt partnerskab. Følg linket og læs om vores skarpe priser

Læs mere

Hvad kører jeres forretning på?

Hosting, domæner, cloud & mere. Fordi vi elsker IT.

hosting logo cloud of typical systems that are hosted on servers.

Et udpluk af løsninger

Vi har et bredt erfaringsgrundlag

Open Source Software har altid fyldt meget i vores virksomhed. Så udover de store kommercielle løsninger, er vi velfunderet i opsætning og drift af bl.a. Linux servere.

CMS
Systemer som Wordpress og Jomla udgør ryggraden i en stor andel af vore kunders hjemmesider. Vi hjælper med at holde dem i luften og responsive.
OSS
Der findes mange Open Source Software systemer der kan selv hostes. Flere af vore egne interne systemer er OSS, som vi selv hoster.
Databaser
Microsoft SQL, MySQL og PostGres - blot nogle af de databaser vi hjælper med at hoste for virksomheder.
Linux server
Fra de helt små ultra tynder klienter, til de større resourcekrævende distributioner. Vi har arbejdet med de fleste af dem.
E-commerce
Woocommerce, Magento er eksempler på systemer vi hoster for webshops.
ERP
Hosting af Business Central, C5, AX - vores kunder har forskellige ERP systemer.
Windows Server
De Facto Standarden i mange store danske virksomheder.
Docker containere
Vi hjælper med at orkestrere og styre maskiner, der hoster div. applikationer som køres i docker miljøer.
CTA with our Ceo BO D.

Bo Diechmann

CEO

Brug for en second opinion? Ofte kan etablerede IT afdelinger bruge indspark fra eksterne.

Eksempler på hosting til forskellige scenarier

Hosting til stort og småt

Image luggage in a hotel

Webhotel

Med vores webhotel-løsninger får din virksomhed adgang til problemfri, skalerbar webhosting. Vi håndterer hele opsætningsprocessen for dig, sikrer, at dine webbehov er nøje afstemt med hosting-kapaciteten, og definerer klart ansvarsområder for drift og vedligeholdelse. Du slipper for at navigere igennem komplekse og upersonlige kontrolpaneler i jagten på den perfekte hostingplan.

Læs mere

Hosting af ERP

ERP systemer er rygraden i mange virksomheder. Derfor er det centralt, at der ikke opleves nede tid eller sikkerhedshændelser. Mange ERP systemer overgår i dag til cloud-baserede platforme, eller rene SAAS (software-as-a-server) løsninger, hvor behovet for dedikeret hosting er mindre. Dog findes der stadig mange systemer, såsom NAV, Ax, C5 mv. der kræver hosting.

Læs mere
Numbers and graphs
SAAS illustration

Appservers - applikationshosting

Vi laver en del og deltager i flere udviklingsprojekter. Hertil er det afgørende, at kunne opsætte og drifte servere til applikationerne. I dag bruges serverless arkitekturer mere og mere, hvor Azure functions og infrastruktur erstatter traditionelle servere.

Læs mere

Database hosting

Uanset om behovet er inden for Business Intelligence, avancerede web-systemer, e-handel eller andre typer databaseløsninger, leverer vi en pålidelig, hurtig og stabil hostingplatform. Skalérbarhed er ofte et kritisk aspekt, og vores evne til at tilbyde midlertidig kapacitetsforøgelse kan være nøglen til, at din løsning fungerer optimalt. Denne ekspertise kræver specialiserede kompetencer, som vi er stolte af at besidde.

Læs mere
Servers and databases
Small datacenter

VMware og Hyper-V

Gennem vores hosted Hyper-V og/eller VMware-løsninger, tilbyder vi din virksomhed let adgang til fleksible og skalerbare virtuelle serverressourcer. Vi tager os af serveropsætningen og sikrer, at alt er forberedt efter aftale, inklusive serverens formål, anvendelse, og hvem der har ansvaret for vedligeholdelsen. Vi garanterer en smidig og præcis opsætning, så serveren er operationel og klar til brug, præcis som aftalt.

Læs mere

Ønsker I at høre mere?

Book et møde eller giv os et kald.

Kontakt