Hvilke svartider har din hjemmeside?

Hvilke svartider har din hjemmeside?

For os er serverens helbred i fokus


Sublim hosting er vores mål

Hos ALCO er vi ikke bare tilfredse med at levere hosting-tjenester - vi stræber efter at levere de allerbedste hosting-tjenester. Dette betyder, at vi konstant fokuserer på de fire kerneområder, der sikrer vores kunders succes: server performance, tilgængelighed, svartider og oppetider.

Server Performance

I ALCO forstår vi, at vores kunders hjemmesiders hastighed har direkte indflydelse på deres brugeres oplevelse og i sidste ende deres forretningssucces. Derfor forsøger vi, at benytte nyeste serverteknologi og vi arbejder konstant på at optimere vores systemer for at sikre den højeste server performance.

Vidste du, at svartid fra 1 sekund til 3 forøger bounce rate med 33% Googles research

Tilgængelighed

Uanset om du driver en online butik, en blog eller en erhvervshjemmeside, er det afgørende, at din hjemmeside altid er tilgængelig for dine besøgende. Vi sørger for at tilbyde en robust og pålidelig hosting service, der holder din hjemmeside kørende, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Svartider

Vi ved, at hver eneste sekund tæller, når det kommer til din hjemmesides svartider. Der hvor det er relevant, anvender vi moderne caching-teknikker og CDN-løsninger for at sikre, at din hjemmeside svarer hurtigt og effektivt, uanset hvor dine brugere er i verden.

Oppetider

Vi forstår, at hver eneste minut, din hjemmeside er nede, kan koste dig potentielle kunder. Derfor stræber vi efter at tilbyde en oppetid på 99,99%, og hvis dit system oplever udfordringer, står vi klar med et dedikeret supportteam til at hjælpe jer på benene igen.

Vi er sammen om det

Vi er her for at sikre, at din hjemmeside præsterer på sit bedste, uanset hvad. Vores dedikerede team arbejder for at sikre, at din hjemmeside er hurtig, pålidelig og altid tilgængelig, så du kan fokusere på det, du gør bedst: at drive din virksomhed.

Bo Diechmann

CEO

Brug for en snak? Kontakt os gerne.