Microsoft Teams med 3CX

Microsoft Teams med 3CX

En beskrivelse af fordelene ved at bruge Teams med 3CX


Teams og 3cx: Bedre, billigere og nemmere

Microsoft Teams er blevet et af de mest populære kommunikations- og samarbejdsværktøjer for virksomheder i alle størrelser. Med sin sømløse integration med Microsoft Office 365 og en række tredjepartsapplikationer har Teams gjort det nemt for teams at arbejde sammen, selv når de ikke er på samme sted.

Nu, med integrationen af ​​3CX, har Teams-brugere adgang til et kraftfuldt nyt værktøj til tale- og videokommunikation. 3CX er et cloud-baseret PBX-system, der giver virksomheder mulighed for at foretage og modtage telefonopkald, sende og modtage tekstbeskeder og afholde videokonferencer med lethed. Med integrationen af 3CX i Teams kan virksomheder nu administrere alle deres kommunikationsbehov fra en enkelt platform.

Her er nogle af fordelene ved at bruge Microsoft Teams med 3CX:

  • Simplere kommunikation: Med 3CX integreret ind i Teams, kan forretninger strømligne deres kommunikations værktøjer, og derved gøre det nemmere for kollegaer og klienter at holde kontakten. Om det gælder et opkald, sende en tekst besked eller være vært for en video konference, så kan det gøres nemt og effektivt igennem Teams med 3CX.
  • Bedre opkalds kvalitet: 3CX's avancerede opkalds routing og kvalitet sikrer, at lyden er krystal klar og fri for afbrydelser. Det er især vigtigt for forretninger der er meget afhængige af talekommunikation, så som call centre eller kundesupport teams.
  • Omkostningsbesparende: Ved at bruge 3CX's sky-baserede PBX system, kan forretninger spare på udgifterne forbundet med traditionelle telefonsystemer, inklusiv hardware og vedligehold. Ingen rackskabe eller omstillingsanlæg nødvendige længere. I relation til integrationen med Teams betyder det, at forretning kan håndtere alt kommunkation fra én platform, og derved reducere behovet for flere værktøjer og tjenester der skal supporteres og vedligeholdes. Ift. Microsoft Teams Phone er der også besparelser at hente.
  • Forbedret samarbejde: Med Teams og 3CX, kan kollegaer samarbejde mere effektivt, med funktioner som skærmdeling og chat. Med 3CX er du ikke længere begrænset til dine egne teams eller direkte kontakter, ræk ud til nye kunder og bekendtskaber.

Med 3CX integrationen i Teams, tager man de fantastiske funktioner i Teams og giver dem de sidste features så man får en koblet og professionel kommunikations platform.

Er I allerede 3CX og Teams brugere? Så kan I kaste jer over opsætningen således:
3CX and Teams How-To

Bo Diechmann

CEO

Brug for en snak? Kontakt os gerne.