Eksempler fra forskellige brancher

Hosting løsninger

robot plasma cutter

Produktionsvirksomhed

Ligesom at oppetiden på maskinerne er vigtigt, er der behov for en sikker og professionel håndtering af opkald. Afhængigt af jeres forretning, har I måske medarbejdere der skal skærmes fra eksterne opkald. Med vores telefon system, kan I nemt få en digital receptionist, der gør opkaldshåndtering sikkert og nemt.

Kommer snart

Revisionshus

Læs her om hvordan IP-telefoni, kan reducere omkostninger, strømligne kommunikationen og forberede forholdet til klienterne. Plus, med et pbx system er kommunikation enkrypteret, så I og jeres kunders finansielle data forbliver mellem jer.

Kommer snart
accountant and books
books from the library

Uddannelsesinstitution

Ønsker I at strømligne jeres skoles kommunikation? Med ip-telefoni, simplificeres kommunikationen mellem medarbejdere, forældre og elever. Det er omkostningseffektivt, og gør det muligt at samle flere linjer i én.

Kommer snart

Hotel

Sover jeres gæster sødt? Med et system som PBX, er det muligt at opsætte telefoner på værelserne og hos receptionen. Giv både mulighed for opkald til receptionen og opkald ud af huset mod betaling.

Kommer snart
hotel with nice lamp
retail store

Butikskæde

I disse tider med webshops der buldrer frem, er den fysiske butiks vigtigste modangreb den personlige service. Med et pbx system, har I mulighed for at gøre jeres medarbejdere tilgængelige, så I aldrig mister en henvendelse.

Kommer snart

Var I ikke på listen?

Kontakt os gerne, og få en snak om jeres forretning. Vi kan helt sikkert finde en løsning til lige præcis jer.

Kontakt os her