Opgavestyring til Teglværk

Opgavestyring til Teglværk

RandersTegl case: STABEL


Simpel opgavestyring til truckfører

RandersTegl ønskede at gå fra papir til en digitaliseret løsning, så medarbejderne effektivt kunne overskue deres opgaver.

Udfordringen

Siden starten af 1900-hundrede tallet har Randers Tegl gruppen leveret brændte sten til Nordeuropas byggeindustri. Der er en god chance for, at der er brugt sten i dit hus, fra et af deres teglværker. Udfordringen de stod med indebar at, deres truckfører skulle krydse store afstande, for at se hvilken opgave de skulle håndtere. Løbende ændringer og flere på holdet gjorde, at opgaverækkefølgen kunne ændre sig. Efter at have kigget på markedet, fandt de ikke en løsning der passede deres arbejdsgang tilstrækkeligt. Fokus var, at det skulle være fokuseret og simpelt. Der var ikke behov for en masse avancerede features.

Løsningen

Ved at digitalisere deres eksisterende arbejdsgang, kan den enkelte truckføre nu nemt se, hvilke opgave der skulle løses. Uden først at skulle vende kontoret, kan hver truckfører se hvilke opgaver der er under behandling, og hvilke der mangler at blive behandlet. Fra kontoret kan de tilføje / fjerne kørselsordre, og derved hele tiden holde truckførerne igang med de rigtige opgaver. Løsningen blev implementeret som en webapplikation, så man både fra tablet og desktop kan tilgå systemet via en browser. Det gjorde også den samlede kodebase mindre og lettere at vedligeholde fremover.

Samarbejdet

RandersTegl kom med en udfordring fra Hammershøj værket. Sammen med ALCO identificerede de hvad der fungerede, og hvad der skulle optimeres. RandersTegl havde tidligere afsøgt andre løsninger og kunne påpege manglerne. Med afsæt i deres erfaring, kunne der sammensættes en løsning, der var et fit i første omgang.